Ξεφτίλα για… 18.000 ευρώ!

Εκδικάστηκε η υπόθεση Κουλουχέρη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ερήμην του Άρη αφού οι κίτρινοι δεν εκπροσωπήθηκαν. Το παρών έδωσε μόνο ο δικηγόρος του παίκτη ο Λίβας και κανένας δικηγόρος από πλευράς Άρη. Η πλευρά του παίκτη ζητά μηδενισμό των κίτρινων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για ένα χρέος ύψους 18.000 ευρώ και κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί η πλευρά του Άρη δεν έστειλε δικηγόρο να υπερασπιστεί τις θέσεις της.

Μετά την εκδίκαση αναμένεται η απόφαση με τον Αρη τυπικά να ελπίζει ότι θα βγει μετά τις 13 Απριλίου, οπότε και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα. Ο λόγος προφανής να μην βιώσει ακόμη έναν εξευτελισμό με μη ορισμό και μηδενισμό αγώνα του, πέρα από τις όποιες οικονομικές κυρώσεις, από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει καταφέρει να υπαχθεί στο άρθρο 99.

Σε διαφορετική περίπτωση και για να τα αποφύγει όλα αυτά, θα πρέπει να καταβάλλει τα 18.000 ευρώ, αν και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά φλέγοντα θέματα που απασχολούν την διοίκηση της ομάδας και θα πρέπει από αύριο κιόλας να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά.