“Νιώθω ταπεινωμένος, δεν τους λες άντρες”

Σημαντικές δηλώσεις έκανε ο Γκιγιέρμο Όγιος, τον οποίο προσπαθούν οι του Ηρακλή να μεταπείσουν, προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μετά τον χθεσινό τραγελαφο με την απόλυση, που ουσιαστικά ανακλήθηκε. Ο ίδιος είπε ότι θα αποφασίσει εντός των προσεχών ωρών για το μέλλον του, κι άφησε ανοιχτό παράθυρο να παραμείνει. To μπάχαλο βεβαίως, συνεχίζεται.

Οι δηλώσεις έγιναν στον Γιάννη Πάγκο και στην Bluearena.

Είπε ο Γκιγιέρμο Όγιος…

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την επόμενη ημέρα. Θα αποφασίσω τις επόμενες ώρες. Δεν σας κρύβω ότι νιώθω ταπεινωμένος, κακομεταχειρισμένος από κάποιους ανθρώπους τους οποίους δεν μπορώ να χαρακτηρίσω άντρες, διότι δεν ήρθαν να μου πουν κάποια πράγματα, ενώ ήμασταν χθες εδώ από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Και όλη αυτή την ώρα ήταν μόνο μηνυματάκια».

Στην σημείωση του δημοσιογράφου ότι οι συγκεκριμένοι στους οποίους προφανώς αναφέρεται, έχουν αποχωρήσει, δήλωσε άγνοια:

«Δεν ξέρω αν έχουν αποχωρήσει. Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά. Όλο αυτό έγινε λίγες ημέρες πριν από σημαντικό παιχνίδι. Η αρχή της ιστορίας του Ηρακλή και τα ιδεώδη του, είναι η τιμιότητα».

Για την αντίδραση των παικτών, είπε:

«Οι παίκτες είναι φίλοι μου και ενδιαφέρονται για μένα. Και μένα αν μου έπαιρναν ένα παίκτη, θα αντιδρούσα και θα έβγαινα μπροστά να δω τι συμβαίνει. Υπήρξαν αυτές οι ήττες, αλλά υπάρχει και αυτή η συνοχή στην ομάδα. Εμείς δημιουργήσαμε κάτι με πολύ κόπο. Να είμαστε δεμένοι».

Για το εάν μετανιώνει πλέον που απέρριψε προσφορές, όπως αυτή της Μπολιβάρ :

«Δεν μετανιώνω που απέρριψα προσφορές. Δεν με υποχρέωσε κάποιος να το κάνω, απλώς ένιωθα ότι έπρεπε να παραμείνω εδώ».