Media News

* Σε τραγική κατάσταση δεν βρίσκεται μόνο το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης αλλά και η ιστοσελίδα της. Ο συνάδελφος Βασίλης Μόσχου, που είναι υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ομάδας, καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες στο θέμα της ενημέρωσης, ωστόσο κάποια πράγματα φαίνεται πώς είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Χθες για αρκετή ώρα όποιος προσπαθούσε να μπει στο arisfc διάβαζε το εξής: «This website is currently offline. Please try again later…».

* Οι δημοσιογράφοι, Βασίλης Κεχαγιάς και Γιάννης Δασκάλου, ήταν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Και οι δύο ανταποκρίθηκαν άψογα στον ρόλο τους, δημιούργησαν ατμόσφαιρα και χειρίστηκαν καταστάσεις. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Δασκάλου είχε παρουσιάσει και την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Νίκου Γκάλη πέρσι τον Μάιο.

* Διέκοψε την συνεργασία του με τον Alpha Θεσσαλονίκης 96,5 ο Γιώργος Συρίδης. Την αθλητική εκπομπή του σταθμού παρουσιάζει πλέον μόνος του ο Θανάσης Νικολάου.

* Γνωστός δημοσιογράφος θα καταθέσει πολλά στοιχεία για την υπόθεση των πλαστών πιστοποιήσεων ξένων γλωσσών με αφορμή την προκήρυξη διαγωνισμού της ΝΕΡΙΤ. Το κουβάρι με της πλαστές πιστοποιήσεις άρχισε να ξετυλίγεται μετά από δεκάδες ανώνυμες καταγγελίες.

* Ενυπόθηκο ομολογιακό δάνειο ύψους 80.000.000 ευρώ παίρνει η «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.» απ΄τις τράπεζες «Εθνική», «Πειραιώς» και «Alpha». Η συγκεκριμένη εταιρία συμφερόντων Μπόμπολα, εκδίδει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Έθνος» και «Goalnews». Ποιος είπε ότι οι τράπεζες σήμερα δεν δίνουν δάνεια;

* Απο τα 80.000.000 ευρώ, το 86,3% προορίζεται για αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και το 13,7% (κοντά στα 10.000.000 ευρώ), για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών αναγκών. Ίσως μ΄ αυτά τα χρήματα αποκατασταθεί η ομαλότητα στις πληρωμές, που έχει χαθεί στο πάλαι ποτέ πανίσχυρο συγκρότημα.

* Μια ακόμη δυνατότητα επικοινωνίας με τους ακροατές του «Arena fm» ανακοίνωσε πρόσφατα ο Νίκος Πετρουλάκης. Οι συντελεστές των εκπομπών (Πετρουλάκης, Τραπεζανίδης Τσατσαρός, Γκίνας, Ιωαννίδης , Μύρτσος, Λαγογιάννης κ.α) ανά τακτά διαστήματα θα απαντούν σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω  Live chat μέσα από την ιστοσελίδα του Αrena.

* Και μια και ο λόγος για το νεώτερο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης,η εκπομπή «Arena Press» κάθε μεσημέρι, από τις 12 μέχρι τις 2, με Γιώργο Τραπεζανίδη, Μάκη Ιωαννίδη και Σάκη Γκίνα είναι πραγματικά από τις πιο πλήρεις, ειδησεογραφικές εκπομπές των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης. Ότι συμβαίνει, το μαθαίνεις.

* Και από την  μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατίθεται πλέον το βιβλίο «Θεσσαλονίκη πόλη του μπάσκετ» το οποίο έγραψαν οι συνάδελφοι Βασίλης Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Χορόζογλου, Νίκος Καραγιώργης και Γιώργος Συρίδης.

* Με πολύ κόσμο μίλησε χθες ο Αλέξης Κούγιας στην Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων ήρθε σε επαφή και με δημοσιογράφους της πόλης που ασχολούνται με το ρεπορτάζ. Δεν παρέλειψε σε κατ’ ιδιαν συζητήσεις να “στολίσει” αθλητικό συντάκτη εξ Αθηνών και την εφημερίδα στην οποία εργάζεται…

* Κάτι κινείται στον ραδιοφωνικό χάρτη της πόλης αυτές τις μέρες. Μείνετε συντονισμένοι.