Πιέσεις σε Χακόμπο…

Πέρσι τέτοιο καιρό ο ΠΑΟΚ προχωρούσε στην απόκτηση του Σαρλ Ιτάνζ, με δεδομένο τον σοβαρό τραυματισμό του Χακόμπο Σανθ, που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Τώρα, όμως, η απόκτηση του Μίχαελ Γκσπούρνινγκ υποχρεώνει τον Ισπανό τερματοφύλακα να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για τη λύση του συμβολαίου του!

Αυτό τουλάχιστον διαρρέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του Χακόμπο στην Τούμπα. Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια του «Δικεφάλου» συνεχίζουν να χρεώνουν στον Ισπανό γκολκίπερ την αρνητική στάση του, μετά το περιστατικό στην προπόνηση της 22ας Νοεμβρίου, που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός ομάδας. Μάλιστα, στη Μικράς Ασίας υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα επιχείρησαν πολλές φορές να πείσουν τον Χακόμπο να αλλάξει συμπεριφορά, με λίγα λόγια να ζητήσει συγγνώμη από τον Στέφενς, “αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ…

Τώρα, όμως, τα στελέχη της ΠΑΕ με την απόκτηση του Γκσπούρνινγκ αυξάνουν την πίεση τους προς τον Ισπανό, που αν θέλει μπορεί να καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του, αλλά κάτι τέτοιο λένε στην Τούμπα πως «δεν θα το κάνει αν θέλει να συνεχίσει να είναι ενεργός» γι’ αυτό και θα πρέπει να αναζητήσει το μέλλον του σε κάποια άλλη ομάδα λύνοντας το συμβόλαιό του ή πηγαίνοντας δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.