Τα ζόρια και ο μάνατζερ

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Γκσπούρνινγκ για δεύτερο τερματοφύλακα και πλέον το θέμα είναι πως θα καταφέρει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Χακόμπο, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος από την τεχνική ηγεσία.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη σχέση με τον εκπρόσωπο του Ισπανού, αλλά σ΄ αυτή τη φάση ο Χακόμπο δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Μάνατζερ του Χακόμπο, στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κώστας Φλωρής, ο οποίος ήταν μάνατζερ και του Γιώργου Γεωργιάδη (του Χαραλάμπους) στα τελευταία του ποδοσφαιρικά χρόνια, ενώ πλέον είναι και κουμπάρος του “Γου Χου”.

Ο Φλωρής ανέλαβε τον Χακόμπο αφότου αυτός ήρθε στον ΠΑΟΚ και υπέγραψε σαν μάνατζέρ του την τριετή ανανέωση πέρσι τον Μάιο, με κατά πολύ αυξημένες αποδοχές σε σχέση με την πρώτη σεζόν (140.000 ευρώ είχε κλείσει τότε).

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επιστρατεύσει τον Φλωρή για να πείσει τον Χακόμπο να αποχωρήσει, καθώς ο Ισπανός δεν δείχνει να επηρεάζεται και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο για τον εαυτό του.