“Να σταθεροποιηθούμε στη δεύτερη θέση”

Ο Γιώτης Σταματόπουλος, βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, μίλησε στη κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης:

«Φυσικά, κρατάμε τα αρκετά καλά στοιχεία που κάναμε την Κυριακή. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλευτήκαμε δυο από τις πολλές φάσεις και πήραμε το ματς. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο ματς, στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με δέκα παίκτες, έδειξε χαρακτήρα η ομάδα, καταφέραμε να ανατρέψουμε αυτό το ματς, κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Κρατάμε αυτά τα θετικά τα στοιχεία, πάμε μ« ανεβασμένη ψυχολογία σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο που χρειάζεται και παλεύει για κάθε βαθμό για να μείνει στην κατηγορία. Τον έχουμε παρακολουθήσει τον Απόλλωνα. Πιστεύουμε ότι τον αδικεί η βαθμολογία. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι, κατάφερε πολύ αργά – δίκαια πιστεύω – να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό, δέχτηκε άλλα δυο γκολ. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς από την άλλη, θέλουμε τη νίκη, να σταθεροποιηθούμε στη δεύτερη θέση, για να τερματίσουμε δεύτεροι και να πάμε έτσι στα πλέι οφ και στα δύσκολα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό» τόνισε αρχικά.

– Στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πέρα από τις αλλαγές αυτές καθ’  αυτές, δόθηκε η εντύπωση πως υπήρξαν πολλές και συχνές εσωτερικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι ορθή η εντύπωση;

«Ναι, διακρίνατε σωστά. Ο προπονητής μας έκανε κάποιες σκέψεις για να κερδίσει το παιχνίδι και πιστεύω ότι μας βγήκαν . Και το δεύτερο φορ που βάλαμε στο παιχνίδι αλλά κι ο Γιώργος Γεωργιάδης σε αρκετές προπονήσεις έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει από αυτή τη θέση του δεξιού μπακ. Πιστεύω ότι τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Κοροβέση. Οπως κι ο Γιάννης Σκόνδρας, είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης που τα πήγε κι αυτός καλά σα σέντερ μπακ».

– Από τον Απόλλωνα, που όπως είπατε έχετε παρακολουθήσει, τί θα πρέπει να προσέξει περισσότερο η ομάδα σας;

«Εμείς  “καθαρά” θα πρέπει να προσέχουμε να είμαστε εμείς καλά. Αν βρούμε εμείς τον δικό μας τον ρυθμό στο παιχνίδι και τον επιβάλλουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».