“Παίζω και τερματοφύλακας”!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τον Ινίγο Λόπεθ για 6 μήνες, καθώς τον παραχώρησε δανεικό στη Θέλτα και σήμερα η ομάδα του Βίγκο παρουσίασε τον Ισπανό αμυντικό ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερε να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα μέχρι το καλοκαίρι.

«Είναι τιμή για μένα και προνόμιο το ότι θα παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο 31χρονος στόπερ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του. Ο Λόπεθ πήρε το τη φανέλα με το νούμερο «21», ήταν αρκετά κεφάτος και στις δηλώσεις είπε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του χώρου. Είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι της Θέλτα και αν χρειαστεί μπορώ να παίξω άμεσα», επισήμανε ενώ για τον νέο του προπονητή ανέφερε: «Αυτός αποφασίζει για το πού και πότε θα παίξω, αν μου το ζητήσει μπορώ να παίξω και τερματοφύλακας!».

Τέλος για τη νέα του ομάδα είπε: «Βλέπω μια ομάδα που έχει μέλλον και είναι πρόθυμη να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύ μέλλον εδώ».