“Δυο χρόνια παλεύουμε μόνοι μας”

Με δηλώσεις του, που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα “Goalnews” και έγιναν πριν το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Ρούμπεν Πουλίδο, μίλησε για κάποιες καταστάσεις, που υπάρχουν στον Άρη, και σίγουρα ήταν ανασταλτικοί παράγοντες στην λειτουργία της ομάδας.

Είναι εκπληκτικά αυτά που είπε ο Ισπανός αμυντικός και παραπέμπουν σε μια ομάδα που είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης εδώ και πολύ καιρό…

Διαβάσε τι είπε ο Πουλίδο :

“Eδω και δυο χρόνια νιώθουμε πώς παλεύουμε μόνοι μας. Από τον περασμένο Οκτώβριο εχουν παύσει οι πληρωμές και δεν πληρώνονται ούτε καν τα σπίτια των ποδοσφαιριστών. Πάμε για προπόνηση και δεν υπάρχουν μασέρ, δεν υπάρχουν φυσιοθεραπευτές γιατί κι εκείνοι δεν πληρώνονται εδώ και 17 μήνες. Φτάνει πια τα λόγια, θέλουμε λύσεις”

“Σε συνομιλίες μου με τους προέδρους τούς ανέφερα τα προβλήματα. Δεν έκαναν τίποτα. Αν λείπει η δουλειά σε νορμάλ συνθήκες όλη την χρονιά δύσκολα πετυχαίνεις”

“Υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να σπιλώσουν το όνομα μου και ορισμένων συμπαικτών μου ίσως για να στρέψουν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα”

“Βλέποντας την έλλειψη οργάνωσης παραιτήθηκα από αρχηγός. Όλη την σεζόν δεν είπα τίποτα, ενώ ήθελαν να είμαι αρχηγός έδιωξαν τον μεταφραστή. Ποτέ δεν πέταξα το περιβραχιόνιο μου είναι ψέμα”