Άδειασε Σαρλή ο Παπαθανασάκης

Το μεσημέρι ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, προερχόμενος από τις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, Μάκης Σαρλής, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και ανάμεσα στα άλλα, κι αφού μίλησε για τα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Από τις δηλώσεις προκλήθηκαν αντιδράσεις και ο Σπύρος Παπαθανάσης διαχώρισε τη θέση του Ηρακλή, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Λέει ο πρόεδρος του Ηρακλή :

«Σήμερα ένας υπάλληλος της ομάδας σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τα σχόλιά του ήταν ανεπίσημα και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει μία σταθερή πεποίθηση και πίστη για το θέμα αυτό:

Δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία ή αιτιολογία για τη βία.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν συγχωρεί παραβατικές συμπεριφορές στις κερκίδες, με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα σχόλιά του για τους άλλους προέδρους συλλόγων δεν θα πρέπει να παρουσιάζονται εκ μέρους της ομάδας, και στην πραγματικότητα, δεν θα πρέπει να εκφράζονται δημόσια. Δεν είναι ο ρόλος ενός ατόμου ή μιας ομάδας να λειτουργεί ως δικαστής και ένορκος.

Αυτές οι συνομιλίες χρησιμεύουν μόνο για να προκαλέσουν μίσος και να αποσπάσουν την προσοχή από το γεγονός ότι κάθε άτομο έχει την ευθύνη για τις δικές του ενέργειες και πρέπει ο καθένας να κάνει ότι μπορεί, έτσι ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βελτιωθεί και να αναγνωρίζεται διεθνώς – από τους οπαδούς, τους προπονητές, τους παίκτες μέχρι και τους προέδρους των ομάδων».