Αναρμόδια η ΕΕΑ

Δεν φαίνεται πως θα βγάλει… άκρη ο Άρης από την ΕΕΑ, καθώς τα πρώτα μηνύματα ήταν απολύτως αρνητικά. Η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, διεξήχθη κανονικά, αλλά η επιτροπή δεν ασχολήθηκε καν με το θέμα του Πλατανιά και του Πανιωνίου και την υπόθεση των ισολογισμών που δεν έχουν καταθέσει.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sentragoal: “Μάλιστα, το υπόμνημα που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Κώνστας, δεν έφτασε καν στα χέρια των μελών της επιτροπής, προφανώς για γραφειοκρατικούς λόγους. Ετσι κι αλλιώς, ωστόσο, με βάση τα ισχύοντα, θα έπρεπε να έχει αποσταλεί μία ημέρα νωρίτερα, προκειμένου να ληφθεί υπόψιν στη συνεδρίαση.

 Από τις τάξεις της ΕΕΑ προκύπτει ότι η ίδια είναι αναρμόδια να ασχοληθεί με το θέμα των ισολογισμών, καθώς σε αυτήν «εμπίπτουν» μόνο οι προϋπολογισμοί. Βάσει του νόμου των ανωνύμων εταιριών, οι ισολογισμοί είναι αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και αν τελικά «ασχοληθεί» με την υπόθεση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό, δεν μπορεί να πάρει κάποια απόφαση, αλλά μόνο να εισηγηθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ”.