Το αντίο και τα χρήματα

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση του Άρη. Δεν έφυγε έτσι όμως, αφού είχε ήδη φροντίσει να αποχαιρετίσει από χθες το βράδυ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Αθηναίος τεχνικός κατά την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο, μετά το τέλος του ματς με τον Εργοτέλη, μίλησε με τους παίκτες, τους ανακοίνωσε την απόφασή του και προσπάθησε να τους δώσει… κουράγιο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για το μέλλον.

Σημειώνεται πως ο Παπαδόπουλος και φέτος κατά τη συμφωνία του με τον Άρη είχε τονίσει στην διοίκηση πως θα πληρωνόταν μόνο αν η ομάδα πετύχαινε τους στόχους της. Τήρησε την υπόσχεσή του, καθώς φαίνεται πως δεν αξιώνει χρήματα (παρά μόνο κάποια λίγα…), ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η κίνησή του να ζητήσει να του δοθεί ένα λάβαρο του Άρη, το οποίο, όπως είπε ο ίδιος, θέλει να κρεμάσει στο σπίτι του στον Κορυδάλλο.

Στην προπόνηση του Άρη παραβρέθηκε ο βοηθός του, Νίκος Γιάγκου, ο οποίος με τη σειρά του αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές, καθώς αποχωρεί κι αυτός μαζί με τον τον Παπαδόπουλο.