«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Επιστροφή στην δράση μετά τον τραυματισμό του τον Νοέμβριο, αλλά με «πικρή» γεύση καθώς δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Ρικάρντο Κόστα.

Διαβάστε τι είπε μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ:

 

Για την επιστροφή του στη δράση: “Είχα μιλήσει με τον προπονητή το τελευταίο χρονικό διάστημα, του είχα πει ότι έτοιμος, ότι είμαι διαθέσιμος και από τη στιγμή που προέκυψε η ανάγκη με χρησιμοποίησε και ουσιαστικά επέστρεψα στην αγωνιστική δράση”.

Για το διάστημα της απουσίας του και το πως έβλεπε την ομάδα: “Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί, συγκριτικά με τότε που έπαιζα εγώ. Είχαμε κάνει ένα σερί από συνεχόμενες νίκες και θετικά αποτελέσματα, αλλά η ήττα στο σημερινό παιχνίδι μας πονάει πολύ και είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα”.

Για τη σημερινή ήττα: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε μπροστά αν πετύχαινε το γκολ ο Ροντρίγκες. Ήρθε αυτό το γκολ, ήρθε η φάση που φάγαμε το γκολ. Σίγουρα αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο…”.