Κινδυνεύει λόγω… πέους

Ο Στέφαν Έφενμπεργκ ξεκίνησε στα… 48 του καριέρα προπονητή και χωρίς προηγούμενη εμπειρία, προσλήφθηκε ως πρώτος προπονητής στην Πάντερμπορν πριν από τρεις μήνες, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

Μετά από δύο νίκες στο ξεκίνημα, η Πάντερμπορν δεν έχει ξανακερδίσει, ο Έφενμπεργκ είναι ήδη υπό πίεση και κινδυνεύει με απόλυση για ένα περιστατικό που έγινε στο Μπελέκ της Τουρκίας, όπου πήγε η γερμανική ομάδα για την χειμερινή της προετοιμασία.

Χθες το πρωί, ένας ποδοσφαιριστής της Πάντερμπορν κατέβηκε στο πρωϊνό εμφανώς μεθυσμένος(!), κατέβασε το παντελόνι του και εδειξε τα… γεννητικά του όργανα σε μια γυναίκα, που δουλεύει για την εταιρία που οργάνωσε την προετοιμασία της ομάδας στην Τουρκία.

Η εν λόγω γυναίκα διέψευσε την… σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο η διοίκηση της Πάντερμπορν δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

“Θα ξεκαθαρίσουμε τα πάντα, δεν θα μείνει καμία πέτρα στον δρόμο μας” δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, που εξετάζει το ενδεχόμενο της απόλυσης του μάνατζερ της ομάδας και του Έφενμπεργκ, που επέτρεψαν την παρουσία μεθυσμένου ποδοσφαιριστή.