Πρίφτης και Γουότερς για το Eurocup

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την Άλμπα Βερολίνο στο Nick Galis Hall (19:00), ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup.

Xαρακτηριστικά είπε: “Φιλοξενούμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο την Τετάρτη και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα είναι ομάδα επιπέδου Euroleague, με βαθύ ρόστερ και έγινε δυνατότερη με την προσθήκη του Λόουερι τον οποίο ξέρουμε καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι εντός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές, ειδικά στον όμιλό μας, όπου καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας. Πρέπει να ξεπεράσουμε την πιεστική άμυνα της Άλμπα και να είμαστε δυνατοί σε αυτό το κομμάτι στη δική μας άμυνα, όπως έχουμε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια του Eurocup στην έδρα μας.

Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, κάτι που μας κόστισε πολύ την τελευταία περίοδο στον αγώνα του Βερολίνου. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και όλοι γνωρίζουν την δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας στο Nick Galis Hall”.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Eurocup έκανε και ο Ντόμινκ Γουότερς: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Στο Βερολίνο παλέψαμε για 35 λεπτά αλλά αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παλέψουμε 40 λεπτά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και να παίξουμε σκληρά στην άμυνα.

Χρειαζόμαστε και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Θα μας δώσουν την επιπλέον ώθηση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που είναι σημαντικό για το μέλον μας στο Eurocup”.