«Στην ΕΠΟ για να βρουν τρόπο να διακόψουν το ματς»

Φοβερά πράγματα στον απίθανο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός, μέσω της γνωστής διαδικασίας των… κύκλων, με διπλή διαρροή, καταγγέλλει ότι σήμερα επί δύο ώρες, οι διαιτητές του αγώνα με τον Ατρόμητο, βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ και έπαιρναν…οδηγίες για το πως θα διακόψουν το ματς!

Η πρώτη διαρροή: «Οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα δύο ώρες στην ΕΠΟ και συναντήθηκαν με τον Γκιρτζικη. Πρόκειται ασφαλώς για κάτι ανορθόδοξο. Τι ειπώθηκε αραγε; Τα γνωρίζετε αυτά κύριε Κοντονη;»

Η δεύτερη διαρροή: «Από πολύ έγκυρες πηγές έφτασαν στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες ότι οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με σκοπό να βρεθεί τρόπος να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθεί σε αποκλεισμό και εξοντωτική τιμωρία.

Προειδοποιούμε ότι ανάλογες προβοκάτσιες δεν θα ανεχθούμε. Καλούμε όσους γνωρίζουν τα γεγονότα να απευθυνθούν άμεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα και να σταθούν αρωγοί στον αγώνα μας κατά του διεφθαρμένου συστήματος της ΕΠΟ και των διαιτητών υπαλλήλων τους.».