Ο Ουζουνίδης για Χατζηισαΐα!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου, επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αποχωρεί από τον Πανιώνιο, αρνήθηκε ότι φεύγει και ο Μπακασέτας, βγάζοντας παράλληλα κι ένα παράπονο για το ότι η αποχώρηση γίνεται λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί. Θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι και στην Τούμπα και θα μπορούμε να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα, αν μείνουμε όπως είμαστε τώρα. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι αν θα φύγουν και άλλοι παίκτες και αν θα μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε. Είναι φυσιολογικό μετά από όσα ακούστηκαν να επηρέασαν λίγο την ομάδα».

Για τον Χατζηισαΐα: «Το πρόβλημα δεν είναι αν θα φύγει ο Χατζηισαΐας. Ο στόχος της ομάδας από το καλοκαίρι ήταν να σωθεί γρήγορα και να πάρει  κάποια χρήματα. Είμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και με τους περιορισμούς που υπάρχουν δε μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε. Δε νομίζω να φύγει και ο Μπακασέτας… Το να βρεις παίκτες κάτω των 24, με την ποιότητα του Χατζηισαΐα ή του Μπακασέτα αν φύγει από τώρα, δεν είναι εύκολο. Δε βρίσκονται.».

Για το αν έχει παράπονο με αφορμή την υπόθεση του Χατζηισαΐα: «Δεν είναι παράπονο. Απλά δεν υπήρχε λόγος να γίνουν πριν το παιχνίδι. Δεν είναι καλό. Είναι αναγκαίο όμως για την ομάδα και το καταλαβαίνω, Υπάρχουν προβλήματα δεν είναι εύκολο, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά».