“Μπήκαμε άξια στα πλέι οφ”

Ο Κώστας Λαζαρίδης του Αιγινιακού με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας, τόνισε ότι δίκαια οι Κατερινιώτες θα παίξουν στα πλέι οφ και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα: «Θεωρώ ότι η είσοδος μας στα πλέι-οφ είναι μεγάλη επιτυχία πρώτα από όλα για εμάς αλλά και για γενικότερα για την περιοχή της Πιερίας. Εμείς, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, διότι έχουμε δρόμο μπροστά μας. Είμαστε από τις πιο ποιοτικές ομάδες και πιστεύω πως μπήκαμε άξια στα πλέι-οφ μετά την πολύ καλή πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε στον δεύτερο γύρο».

Για το αν οι στόχοι τώρα αλλάζουν σε ομαδικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο τόνισε: «Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, πλέον τα διεκδικούμε όλα για όλα. Δείξαμε ότι αυτό που θέλαμε να καταφέρουμε το πετύχαμε και με δεδομένο ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και υπάρχουν τα φόντα να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο εμείς δεν θα πούμε σε τίποτα όχι και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Αναμφίβολα θα είναι καλό για όλους να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και μέσα από αυτό να διακριθούμε και σε προσωπικό επίπεδο».

Τέλος, για την εξέλιξη του Αιγινιακού από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος είπε: «Τα πιο δύσκολα νομίζω ότι πέρασαν και αφορούσαν την αρχή της φετινής χρονιάς, όταν ξεκινήσαμε με μια καμπύλη και δεν μπορέσαμε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό το σκηνικό άλλαξε και στον δεύτερο γύρο δείξαμε το καλό μας πρόσωπο παίρνοντας μόνο θετικά αποτελέσματα και δημιουργώντας ένα εκπληκτικό σερί».