«Τους χτυπήσαμε στο δικό τους παιχνίδι»

Δηλώσεις μετά την εκπληκτική του εμφάνιση και την νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου έκανε ο Βασίλης Σίμτσακ τονίζοντας πως παρά την αστοχία ο Άρης κέρδισε, «χτυπώντας» την Άλμπα στο δικό της παιχνίδι.

Αναλυτικά :

«Προερχόμασταν από δύο πολύ δύσκολες βδομάδες. Μπήκαμε νωθρά στον αγώνα. Έβλεπα ότι δεν είχαμε εμπιστοσύνη στο μακρινό σουτ και μας ακολούθησε αυτό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας κράτησε η άμυνα και κάποιες καλές συνεργασίες στην επίθεση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη διαφορά αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι. Συνεχίζουμε. Έχουμε τις ελπίδες μας και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν έχει εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη παρά τα 2/21 τρίποντα και τις χαμένες βολές σχολίασε: «Θα προσθέσω και τα ριμπάουντ, γιατί χάσαμε πολλά αμυντικά. Αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό την ομάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη, ήταν λίγο πειραγμένο το μυαλό μας, αλλά όσο υπάρχει εμπιστοσύνη και οι προπονητές μας πιστεύουν, θα συνεχίσουμε. Καταφέραμε να βγούμε νικητές από μια μάχη με μια πολύ καλή ομάδα. Χτυπήσαμε την Άλμπα στο δικό της παιχνίδι».

Για τον κόσμο τόνισε: «Μας έδωσε ώθηση ειδικά στην αρχή όταν μπήκαμε μουδιασμένα, εκεί που σκέφτεται ο παίκτης τι θα γίνει αν χάσει ένα λέι απ, ένα σουτ. Προς τιμήν τους ήταν εκεί, μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ. Να ξέρουν ότι στα δύσκολα τους χρειαζόμαστε πιο πολύ. Όταν μπαίνουμε και τους βλέπουμε εκεί παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε…».