Έσκασαν τα «μπαμ»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την απόκτηση των Αμερικάνων Λι και Γιαμπλόνσκι και αυτή ολοκληρώθηκε σήμερα, με τους Αμερικάνους να καταφθάνουν στην Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά από την επίσημη σελίδα του συλλόγου:

Στη Θεσσαλονίκη έφθασαν πριν από λίγο οι νέοι Αμερικανοί διεθνείς αθλητές του ΠΑΟΚ Ντέιβιντ Λι και Τζέισον Γιαμπλόνσκι που θα ενισχύσουν την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Παρά και το ταξίδι οι δύο αθλητές εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι και έμειναν ενθουσιασμένοι από τη θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Τους δύο Αμερικανούς αθλητές υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία σύσσωμη η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για να τους καλωσορίσει και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τη φετινή σεζόν.
Αμέσως μετά οι δύο διεθνείς αθλητές πήγαν στα γραφεία του PAOK Sports Arena όπου και είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον πρόεδρο του τμήματος Αντώνη Τσαλόπουλο και τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη. Βέβαια για τον Τζέισον Γιαμπλόνσκι, ο Γιάννης Καλμαζίδης μόνο άγνωστος αφού οι δύο τους μόνο άγνωστοι δεν ήταν αφού είχαν συνεργαστεί παλιότερα στον Ολυμπιακό.