Η σειρά του Χαρίση!

Ο Χάρης Χαρίσης αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού και κατά συνέπεια δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Έτσι σήμερα θα πάρει την θέση του… Τζαβέλλα και θα βρεθεί πριν την έναρξη του αγώνα στην μπουτίκ, ούτως ώστε να έρθει πιο κοντά με τον κόσμο της ομάδας και να υπογράψει αντίτυπα από το επίσημο περιοδικό της ομάδας.

Αναλυτικά από την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook:

To Toumba Magazine συνεχίζει να σας φέρνει κοντά στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος σας υποδέχτηκε στο PAOK FC Official Store της Τούμπας πριν τον αγώνα με τη Βέροια, είναι η σειρά του Χάρη Χαρίση βρεθεί δίπλα σας.

Ο νεαρός παίκτης πριν το ματς με τον Ατρόμητο θα βρίσκεται στις 18:15 στο επίσημο κατάστημα του Δικεφάλου. Επισκεφτείτε το PAOK FC Official Store για τα ψώνια σας με έκπτωση, αγοράστε το πρώτο τεύχος Toumba Magazine μόλις με 3 ευρώ κι ο Χαρίσης θα υπογράψει το προσωπικό σας αντίτυπο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε την παρθενική συλλεκτική έκδοση του Toumba Magazine που είναι επικεντρωμένο στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ και να το… εμπλουτίσετε με την υπογραφή του Χάρη Χαρίση.