«Ο Πρέλεβιτς… μένει»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την δικαστική περιπέτεια του Μπάνε Πρέλεβιτς, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με την παρουσία του στη θέση του προέδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με πλήθος δημοσιευμάτων, τα οποία τις τελευταίες ημέρες θέλουν να παρουσιάσουν μία διαστρεβλωμένη εικόνα για την ύπαρξη προβλήματος στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., με αφορμή μία εντελώς προσωπική υπόθεση του Προέδρου κ. Πρέλεβιτς, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς όσους εξυφαίνονται και αναπαραγάγουν με περισσή ευκολία διάφορα σενάρια, από όπου κι αν προέρχονται, ό,τι δεν τίθεται κανένα θέμα νομιμότητας για την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Τα όποια θέματα προέκυψαν από παλαιότερη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Πρέλεβιτς, θα αντιμετωπιστούν στο χρόνο και με τον τρόπο που πρέπει και καμία επιρροή δεν έχουν και δεν θα έχουν στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Υποχρέωση όσων αγαπάμε πραγματικά τον Π.Α.Ο.Κ., είναι να τον προστατεύουμε.

Το μυαλό και η συγκέντρωση όλων μας πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο στο αποψινό παιχνίδι. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε και να προστατέψουμε την ομάδα μας.

K.A.E. Π.Α.Ο.Κ.».