“Υπάρχει συνωμοσία κατά του Απόλλωνα”

«Το να επιστρέφεις από το εις βάρος σου 3-0 απέναντι σε μια ομάδα της αξίας του ΠΑΟΚ είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και αποτυπώνει την μεγάλη προσπάθεια όλης της ομάδας». Ο Λόρι Σάντσες έδειχνε ικανοποιημένος, μετά την ανατροπή, αν και όπως είπε: «στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τη νίκη με την ευκαιρία που χάσαμε…».

Ο Άγγλος προπονητής, όπως εξήγησε, δεν ξέρει αν θα πρέπει να είναι χαρούμενος ή λυπημένος. «Πήραμε έναν βαθμό, αλλά δεν ξέρω αν θα μας είναι τόσο σημαντικός για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο τέλος θα ξέρουμε κατά πόσο θα μας έχει βοηθήσει».

Στις δηλώσεις του ο Σάντσες εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. «Σήμερα έκαναν σπουδαία δουλειά και στα 90 λεπτά. Ηταν φανταστικοί και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Ο προπονητής του Απόλλωνα ασχολήθηκε περισσότερο με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, που κερδίζουν τελευταία με ευκολία.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν βαθμό πίσω από Βέροια και Πλατανιά. Είναι απογοήτευση να βλέπεις ομάδες όπως η Καλλονή, να παίζουν όπως παίζουν με την Βέροια και τον Πλατανιά. Στην Αγγλία όλες οι ομάδες παλεύουν πάντα και γι΄ αυτό απογοητεύομαι όταν βλέπω ομάδες όπως η Καλλονή, να παίζουν έτσι. Υπάρχουν ερωτηματικά για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος» είπε ο Σάντσες, που δεν σταμάτησε εκεί.

«Δεν λέω ότι η Βέροια δεν μπορεί να κερδίσει. Μου προκαλεί ερωτηματικά το πως κέρδισε με άνεση την Καλλονή, παίζοντας με 10 παίκτες. Ή τα 7 γκολ του Πλατανιά. Είναι απιστευτο. Εμείς αξίζουμε τον κάθε βαθμό που έχουμε πάρει. Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει μια συνωμοσία κατά του Απόλλωνα», συμπλήρωσε.