“Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα”

Με δυσκολία έβγαιναν τα λόγια από τον Γεωργιάδη, μετά το σημερινό κάζο στη Ριζούπολη. Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, επισήμανε ωστόσο ότι έγιναν πολλά πράγματα λάθος, που θα πρέπει να γίνουν μάθημα, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γεωργιάδης :

Για το παιχνίδι : «Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, που καταφέραμε να προηγούμε με 0-3, χάσαμε τόσες ευκαιρίες και μάλιστα κλασικές, και στο τέλος είχαμε αυτή την κατάληξη.

Ήταν πρόβλημα οι βαθιές μπαλιές του Απόλλωνα Αθηνών προς την άμυνά μας, προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά ο Απόλλων κατάφερε να παλέψει και να γυρίσει το παιχνίδι και με τρία στημένα να μας ισοφαρίσει».

Για τις χαμένες ευκαιρίες : «Χάσαμε τόσες ευκαιρίες, όσες δεν χάσαμε σε όλο το πρωτάθλημα και μάλιστα καθαρές ευκαιρίες. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο μάθημα, γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια».

Για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο τέλος του ημιχρόηνου : «Πραγματικά, φάγαμε το 2-3 στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Ο αντίπαλος ρίσκαρε τόσο πολύ, έδωσε τόσο πολύ χώρο και ήταν εύκολο να βγούμε και να κάνουμε τις ευκαιρίες, που κάναμε. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα. Να κρατήσουμε τη μπάλα λίγο παραπάνω στα πόδια μας».

Για την ανατροπή του Απόλλωνα : «Στα προηγούμενα τρία ματς, εμείς κάναμε την ανατροπή, σήμερα την έκανε ο Απόλλων Αθηνών. Ας κρατήσουμε τα καλά που είχαμε σήμερα κι ας προβληματιστούμε για τα πολλά άσχημα που κάναμε και τα πολλά λάθη».

Για το αν το 3-3 είναι σαν ήττα : «Βεβαίως. Θεωρούμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα κι όταν προηγείσαι με 3-0 θα πρεπει να έχεις την εξυπνάδα και την ηρεμία να κρατησεις το αποτελεσμα. Και πριν το παιχνιδι δεν ήταν καλό αποτελεσμα η ισοπαλία, τώρα ένα παραπάνω. Ότι έγινε, δεν αλλάζει Αυτό ειναι το αποτελεσμα, θα πρεπει να ειναι ένα μάθημα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί πρεπει να κοιτάμε μπροστά».