Τον έδινε ο… παρκαδόρος

* Σήμερα θα θυμηθούμε διάφορες ιστορίες με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές που πέρασαν από ομάδες της πόλης μας. Ελπίζω να τους βρείτε αν και υπάρχουν γκάφες αλλά και πιπεράτα σκηνικά…

* Την τελευταία χρονιά του Απόλλων Καλαμαριάς λοιπόν είχε έρθει δανεικός ένας νεαρός ποδοσφαιριστής , ο οποίος διαπρέπει σε μεγάλο ευρωπαικό πρωτάθλημα τώρα.

* Όλοι οι ξένοι έμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή αεροδρομίου και στο δωμάτιο του εν λόγω, το κρεβάτι στέναζε κάθε μέρα. Μάλιστα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στην ίδια περιοχή, η καθημερινή εμφάνιση του έκαιγε καρδιές.

* Μια κοπέλα λοιπόν η οποία εργαζόταν σε κατάστημα του εμπορικού προσπαθούσε να τον πλησιάσει, αλλά έτρωγε πόρτα. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα. Ποιά ήταν αυτά;

* Τον άνθρωπο, που τον έφερε στην ομάδα φυσικά, του οποίου βρήκε το τηλέφωνο και τον παρακάλεσε να κάνει την επαφή.

* Το αποτέλεσμα τελικά ήταν να περάσει μια νύχτα ηδονής στο ξενοδοχείο αλλά ήταν και η μοναδική.

* Σε άλλη ομάδα της πόλης ξένος ποδοσφαιριστής με έφεση στα ξενύχτια, προσπαθούσε επί μήνες να καταλάβει πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μάθαινε τα ξενύχτια του, παρ’όλα τα μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε.

* Έτσι λοιπόν είχε δοκιμάσει τα πάντα, διαφορετικά αυτοκίνητα, καπέλα, παλτά, αλλά πάντα την επόμενη ημέρα στην προπόνηση άκουγε τον τεχνικό διευθυντή να του λέει, που πήγε το προηγούμενο βράδυ.

* Ακόμα και τώρα ίσως να αναρωτιέται στην μακρινή χώρα, που αγωνίζεται πως μαθαινόταν το μυστικό του.

* Δεν μπορούσε φυσικά να φανταστεί ότι ο φίλος του παρκαδόρος, που πήγαινε το αυτοκίνητο, τον έδινε κανονικά…

* Το 2010 σε μια ομάδα της πόλης είχε γίνει ένα πολύ καλό παρεάκι και τα παιδιά παρά τα οικονομικά προβλήματα, περνούσαν καλά, αφού καλά σχετικά πήγαινε και η ομάδα.

* Μια Κυριακή, λοιπόν, κόντευε και ο καιρός της αδειοδότησης, που δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις αποφάσισαν να κάνουν μπάρμπεκιου στο σπίτι του κοινού φίλου Έλληνα.

* Το έμαθε ο πρόεδρος της ομάδας και πήρε τηλέφωνο τον έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο είχε καλές σχέσεις για να παρευρεθεί.

* Όταν το έμαθαν οι υπόλοιποι, έφυγαν νηστικοί από το μπάρμπεκιου και έψαχναν ταβέρνα στην περιοχή να γευματίσουν. Τόσο μεγάλη αποδοχή είχε ο πρόεδρος.

* Σε ομάδα νέων της πόλης φέτος πήγαν κάποια στιγμή για πρόπονηση σε προπονητικό κέντρο στα περιξ της πόλης ,με το οποίο είχε κάνει συμφωνία η διοίκηση του καλοκαιριού.

* Ο ιδιοκτήτης που δεν είχε δει το χρώμα του χρήματος τους έδιωξε αλλά το κακό δεν είχε τελειώσει.

* Στην επιστροφή και χωρίς προπόνηση χάλασε το πούλμαν και έτσι οι πιτσιρικάδες αναγκάστηκαν να περιμένουν τους γονείς, τους οποίους ενημέρωσαν μέσω κινητής τηλεφωνίας.

* Χρόνια Πολλά…

Μυστικός Πράκτωρ