Η συγνώμη του Χούσεν, το νόμισμα του Κατσικά

Κατεβασμένα κεφάλια, απογοήτευση και προβληματισμός. Αυτή ήταν η εικόνα μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μετά το σημερινό 3-3 στην Ριζούπολη.

Ο Ντάνι Χούσεν κατάλαβε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της δικής του αστοχίας και γι΄ αυτό το λόγο, ζήτησε… συγνώμη (!) στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του, καθώς όπως έλεγε, οι ευκαιρίες που έχασε, ήταν ο λόγος που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ.

Για τον Κατσικά, το νόμισμα είχε κι άλλη όψη.

«Χάσαμε όντως πολλές ευκαιρίες, αλλά κάναμε και πολλά λάθη. Είναι από τη μια οι χαμένες ευκαιρίες, κι από την άλλη το ότι δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πρέπει να το δούμε. Ίσως να πρέπει να είμαστε σε δυσχερή θέση για να κερδίζουμε» είπε από την πλευρά του ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στα μικρόφωνα.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ, είναι πως σήμερα στη Ριζούπολη έχασε δύο βαθμούς, αλλά και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού δεν υπάρχει αποτυχία (γιατί περί αποτυχίας πρόκειται), που δεν έχει επιπτώσεις στο ηθικό της ομάδας, ακόμη κι όταν πρόκειται για αδιάφορο παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το βαθμολογικό, ο ΠΑΟΚ έχασε σήμερα την ευκαιρία να έχει έναν βαθμό παραπάνω από τους υπόλοιπους στα πλέι οφ.

Με την ισοπαλία, στην ειδική βαθμολογία, αν ξεκινούσαν σήμερα τα πλέι οφ, θα είχε έναν βαθμό, όπως και οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός, ενώ χωρίς βαθμό μπαίνει πάντα στα πλέι οφ ο 5ος, που είναι φέτος ο Αστέρας Τρίπολης. Αν ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη, στην ειδική βαθμολογία θα είχε δύο βαθμούς…

Βέβαια, χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή υποδέχεται την Καλλονή, και την ερχόμενη Τετάρτη, σε λιγότερο από 6 μέρες, παίζει τον πρώτο ημιτελικό στο Καραϊσκάκη.