«Δώστε λύση στον ΑΟ Καβάλας»

Θα συνεχίσει ο Τσάκας; Θα βρεθεί νέος επενδυτής; Θα μπει μπροστά ο ερασιτέχνης; Οι παλαίμαχοι της ομάδας; Ο κόσμος; Το σίγουρο είναι πως στον ιστορικό ΑΟ Καβάλας η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τραγική, μετά από τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Οι ελπίδες παραμονής, μέσω Football League και… αδειοδοτήσεων, είναι αυτή την στιγμή πολύ λίγες και στην Καβάλα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Το κάνουν, όμως, με λάθος τρόπο.

Αν η ομάδα οριστικά βρεθεί στην Γ’ Εθνική θα περάσει στα χέρια του Ερασιτέχνη, που μετά θα πράξει. Οι άνθρωποί του εμφανίζονται ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ ήδη ετοιμάζουν μια κίνηση, που σε αυτή θα συμμετέχουν επιχειρηματίες της Καβάλας. Γίνονται επαφές, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάτι το επίσημο, αφού περιμένει και αυτή η πλευρά τις εξελίξεις.

kavala002

Κάποιοι έχουν κάνει κρούσεις σε προπονητές του νομού, χωρίς βέβαια αυτή την στιγμή όσοι μιλούν για λογαριασμό του ΑΟΚ να έχουν την ευθύνη της ομάδας!

Επίσης υπάρχουν και οι άνθρωποι που έκαναν πρόταση στον Γιώργο Τσοκτουρίδη το Γενάρη για να αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι μια ομάδα που «μάτωσε» οικονομικά στη διάρκεια της περσινής περιόδου.

Γενικότερα στην Καβάλα πολλοί θέλουν να εμπλακούν, άλλοι θέλουν να φύγουν, άλλοι να μείνουν. Μύλος! Και κάπου εκεί, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κι ο Τσάκας…