By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Δεν μπορώ να καταλάβω…»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΚΥΠΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μπορώ να καταλάβω…»

Τhessports
Last updated: 04/02/2016 22:19
Τhessports
Share
SHARE

Την πεποίθησή του πως ο Ηρακλής θα ανακάμψει και πως στο τέλος θα τερματίσει σε ψηλότερη θέση από αυτή που βρίσκεται τώρα, εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε ακόμη για τις μεταγραφές, ξεκαθάρισε πως αύριο θα αποφασίσουν αν θα γίνει κι άλλη κίνηση (Πίντο), ενώ παραπονέθηκε και για το πρόγραμμα αγώνων.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ μπήκε τέσσερις φορές στην περιοχή μας και δεχθήκαμε 4 γκολ και χωρίς να μας απειλήσει. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ισορροπήμενο. Είχαμε τις φάσεις να σκοράρουμε και τις προϋποθέσεις με φάσεις για να βάλουμε γκολ. Οταν έχεις ένα τέτοιο σκορ εις βάρος σου, οι φάσεις που θα κάνεις θα πρέπει να τις κάνεις γκολ. Για μας τελείωσε τώρα, περιμέναμε όλοι να έχουμε καλύτερη εικόνα στα δύο παιχνίδια, παρ’ ολ’ αυτά τα παιδιά προσπάθησαν.

Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο κυριακάτικο ματς που θα είναι δύσκολο, λόγω των συνεχόμενων παιχνίδιων που έχουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Ηρακλής παίζει Πέμπτη και Κυριακή στις 15:00. Ωραίο πράγμα. Εμείς θα παίξουμε και θα κερδίσουμε για να ανέβει η ψυχολογία όλων. Η ομάδα το αξίζει και θα αντιστρέψουμε το κλίμα».

Για τον Χουάντερσον: «Αύριο μετά την απογευματινή προπόνηση θα γνωρίζουμε για τον τραυματισμό».

Για την δήλωση του Πογιέτ ότι είδε σήμερα τι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε δύο εβδομάδες: «Νομίζω θα δει και άλλα πράγματα. Η ομάδα έχει απουσίες αυτή τη στιγμή. Θα είναι και οι μεταγραφές, θα έχω περισσότερες λύσεις, θα είναι άλλη η εικόνα της ομάδας».

Για τις μεταγραφές: «Και οι τρεις είναι σε καλή κατάσταση, τα εργομετρικά τους το δείχνουν. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που έχουν. Το καλύτερο θα ήταν να τους έχω σήμερα για να δώσουν λύσεις και ποιότητα. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».

Για τον Πίντο κι αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Θα μιλήσω αύριο με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε αν θα ενδιαφερθούμε για άλλον παίκτη».

Για το πότε θα παίξουν οι μεταγραφές: «Ο Μοντέιρο σίγουρα θα είναι με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το παιχνίδι νομίζω θα παίξει και ο Λεοζίνιο, με μία μικρή επιφύλαξη. Ο Καραγκούνης από αύριο θα είναι οκ και αυτός».

Για το αν αλλάζει το πλάνο με τους τραυματισμούς: «Οι μεταγραφές βεβαίως θα βοηθήσουν το πλάνο που έχουμε. Είναι ποιοτικοί ποδοσφιαριστές. Δεν περιμέναμε αυτούς τους τραυματισμούς. Τι να πω ότι ήμασταν άτυχοι με τον Λαζάρ; Ήρθαν και οι νέοι τραυματισμοί. Πρέπει να το διαχειριστούμε και να πορευοτύμε με αυτά. Το σημαντικό είναι να γίνουν καλά τα παιδιά και να μπουν και οι καινούριοι».

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα: «Τον έχουμε βρει τον στόχο στο πρωτάθλημα, το συζητήσαμε και είπαμε δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι δέκατος. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση φέτος και νομίζω ότι στο τέλος θα το καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Ο Άρης κοντά στον Φούντα!
Η Άστον Βίλα έκανε… δώρο στον Ολυμπιακό!
Αήττητος και νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ!
«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Οικονόμου…»
Ώρα τελικού για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
TAGGED:ΑΕΚΗρακλήςΠαπαδόπουλος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Champions League με τον Σαββίδη…»
Next Article Ξέσπασμα Τσιλιανίδη και παράπονα για πέναλτι

Τελευταία νέα

Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
LIFE Uncategorized
25 May, 2026
Επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ!
ΜΠΑΣΚΕΤ
25 May, 2026
Κέρδισε τη Ρεάλ και το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Uncategorized ΜΠΑΣΚΕΤ
25 May, 2026
Ο Γκάλης για τον μεγάλο τελικό της Euroleague
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Follow US