Παράπονα από Σούπερ 3

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σούπερ 3, κατηγορεί τον Λάμπρο Σκόρδα ότι αδιαφόρησε για τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Λιβαδειά, παρά την απαγόρευση, με αποτέλεσμα κάποιοι απ΄ αυτούς να προσαχθούν και να υπάρξουν γενικώς δυσάρεστες καταστάσεις με την αστυνομία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση :

«Τα όσα συνεπάγονται της επιστροφής του << Σωτήρα του ΑΡΗ>> τα είχαμε τονίσει επανειλημμένα πολλές φορές. Οπαδοί του ΑΡΗ αποφάσισαν λοιπόν να ξεκινήσουν την Κυριακή νωρίς το πρωί για Λιβαδειά , αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Μετά το ντελίριο ανδρισμού και υποσχέσεων για κυνήγια και άλλα χόμπι και αφού κατάφερε να μην γίνει κανονική εκδρομή σε ένα γήπεδο….. ησυχαστήριο, δεν έδωσε την παραμικρή σημασία για οπαδούς του ΑΡΗ που ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ για αστείους λόγους.

Κυνηγητά σε όλη την Λειβαδιά από ΟΠΚΕ και ασφάλεια και ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Αδέρφια από το Νότο μπόρεσαν να δώσουν το παρών μαζί με ελάχιστους από Θεσσαλονίκη που κατάφεραν να μπουν την ίδια ώρα που οι γαύροι ήταν αφρός στην Ξάνθη……………

Προφανώς ο πόλεμος συνεχίζεται………

Υ.Γ. Το τελικό αποτέλεσμα, παίκτες του ΑΡΗ μας αναγκάζει να απαιτήσουμε την Νίκη με την Ξάνθη…… Κερδίστε για να ‘μαστε όλοι καλά……

26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ SUPER 3»