Παραλίγο να βάλει τα κλάματα ο Μαρκόπουλος!

Συγκινημένος και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, με την τραγωδία που έλαβε χώρα το 1981 με θύματα οπαδούς του Ολυμπιακού στη Θύρα 7.

Όσοι είδαν μάλιστα με εικόνα τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στον OTE TV, αντιλήφθηκαν πως δεν ήθελε και πολύ να βάλει… τα κλάματα!

«Θέλω να μιλήσω για αυτό που συνέβη με τα παιδιά που χάθηκε σε εκείνο το παιχνίδι. Ήμουν πολύ συγκινημένος στην αρχή, όταν πήγαμε κι εμείς να αποδώσουμε φόρο τιμής. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο νους. Είναι ό,τι χειρότερο να χάνεται έτσι κόσμος και ιδίως μικρά παιδιά. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, μιλάω και από την σκοπιά ενός ανθρώπου που έχει δικά του παιδιά και ειλικρινά με συγκινεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ και για το παιχνίδι, σχολίασε:

«Παίζοντας με τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις πολύ καλή απόδοση για να σταθείς στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το καταφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε πολύ πάθος και η πίεση του αυξάνονταν συνεχώς. Η κούραση που άρχισε να βγαίνει σε εμάς ήταν εμφανής. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό και στα τελευταία 5 λεπτά. Πήγαμε με ατομικές ενέργειες και ο Ολυμπιακός έχει πολύ σκληρή άμυνα. Το τρίποντο του Σπανούλη ήταν το καθοριστικό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ελπίδες και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».