“Να είναι έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ… πέταξε το μπαλάκι στους ποδοσφαιριστές του για τους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας στην κάμερα της NOVA ότι πρέπει από μόνοι τους να καταλάβουν με ποιον παίζουν και να συγκεντρωθούν σ’αυτά τα παιχνίδια:

«Αν οι ποδοσφαιριστές δεν είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς του κυπέλλου που θα είναι ντέρμπι ενώ έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα, τότε πραγματικά δεν ξέρω αν εγώ ο ίδιος ή κάποιος άλλος προπονητής μπορεί να κάνει κάτι. Aν δεν νιώθουν από μόνοι τους έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, που ίσως να επηρέασαν την ομάδα που μετρά 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της: «Είχαμε πολλές ελλείψεις ποδοσφαιριστών και θέλαμε να έχουμε εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη μου όταν ένας ποδοσφαιριστής παίζει καλά, δεν επηρεάζει κανένας τρόπος παιχνιδιού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρουσία του Βέργου, ο οποίος δεν παίζει συνήθως σαν δεξί εξτρέμ. Όμως, αυτή τη φορά έπαιξε και μάλιστα πολύ καλά. Όποιος αρπάζει την ευκαιρία, έχει και συνέχεια. Αν και είναι πολύ μικρός».