«Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο»

O Δημήτρης Σαμαράς, τοποθετήθηκε στη σημερινή Media Day του Άρη και σχολίασε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, το αν θα επηρεάσει τους κίτρινους το μεγάλο διάστημα αποχής, αλλά και τις δικές του σκέψεις για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος αμυντικός:

Αν θα επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος της ομάδα: «Δεν νομίζω, δεν μας ανησυχεί. Σίγουρα δεν υπάρχει ρυθμός, αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να είμαστε σοβαροί, ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του. Δεν νομίζω αυτή η διακοπή να φανεί μέσα στο ματς».

Για τις εμβόλιμες αγωνιστικές που ενδεχομένως να υπάρξουν: «Η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, είτε μπούνε εμβόλιμες, είτε όχι. Θα είναι πανέτοιμη σε κάθε παιχνίδι. δουλεύουμε γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Αν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Μαζουλουξής: «Σίγουρα ο κόουτς έχει δείξει ότι υπολογίζει σε όλους και σε όλα. Πιστεύω πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στην ομάδα, είτε φέτος, είτε και του χρόνου».

Αν πιστεύει ότι ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδο: «Δεν θέλω να λέω τέτοια πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και όσο πιο γρήγορα εξασφαλίσουμε την άνοδο, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα και στην συνέχεια».

Αν αντέχει να παίζει ακόμη: «Έτσι λέω. Από εκεί και πέρα όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Είναι και στο χέρι της ομάδας»