Εξάδα, τι δύσκολο πράγμα…

Ο Άρης υποδέχεται αύριο τον Πανελευσιακό στο Αλεξάνδρειο (4μμ) ψάχνοντας μία από τις νίκες, που είναι απαραίτητες για να διεκδικήσει την 6η θέση.

«Αύριο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με Ελευσίνα και θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να κυνηγήσουμε τον στόχο που βάλαμε από την αρχή και είναι η 6η θέση» είπε σήμερα ο Λευτέρης Αρβανίτης, δείγμα του πόσο σημαντική θεωρούν την θέση αυτή οι κίτρινοι.

Αν τα καταφέρουν, θα έχουν μια ελπίδα στα πλέι οφ, σε διαφορετική περίπτωση η 7η ή η 8η θέση, οδηγούν πάνω στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό κι εκεί λογικά, όλα τελειώνουν.

Οι κίτρινοι παραμένουν στο παιχνίδι της 6ης θέσης, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να πετύχου  τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς ως το τέλος της σεζόν.

Ο Άρης που έχει 9 νίκες στο πρωτάθλημα(όσες και τα Τρίκαλα, το Ρέθυμνο και ο Απόλλωνας) θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια: Πανελευσινιακό, Ίκαρο, Τρίκαλα και Κολοσσό.

Τα  Τρίκαλα που έχουν επίσης 9 νίκες παίζουν με: Ολυμπιακό, Ελευσίνα, Άρη και ΚΑΟΔ.

Το Ρέθυμνο (9 νίκες) παίζει με Κηφισιά, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Ηλυσιακό,

Ο Απόλλωνας (9 νίκες κι αυτός) παίζει με : ΚΑΟΔ, Κηφισιά, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό

Ο ΚΑΟΔ έχει 11 νίκες δηλαδή δυο περισσότερες από τον Αρη και παίζει με Απόλλωνα (εντός), Ολυμπιακό, Ελευσίνα (εντός) και Τρίκαλα. Ο Άρης υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΚΑΟΔ.

Σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι, ο Βεζένκοφ και ο Μήτογλου είχαν σήμερα πυρετό και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, αλλά ο πρώτος τουλάχιστο, αναμένεται να παίξει αύριο.