Ανέβηκε στους μεγάλους ο Κουλούρης

Η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση και οι πολλές ευκαιρίες, που έχασε ο Χούσεν οδήγησαν τον Γεωργιάδη στην απόφαση να πάρει από σήμερα στην πρώτη ομάδα τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο 18χρονος πρώτος σκόρερ της Κ20 με 25 γκολ, συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, θα είναι παρών και στην αυριανή και λογικά θα είναι και στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή.

Ο Κουλούρης, που γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1996, έχει αγωνιστεί φέτος στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα και ενδέχεται να ντεμπουτάρει την Κυριακή στη Σούπερ Λιγκ, σε ηλικία 18 ετών και 24 ημερών. Πολλοί συγκρίνουν τον νεαρό με τον Στέφανο Αθανασιάδη και πραγματικά, έχουν πάρα πολλά κοινά!

Ο Κλάους που ήταν κι αυτός πρώτος σκόρερ της Κ20, έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στις 24 Φεβρουαρίου 2007, σε ηλικία 18 ετών και 62 ημερών!

Ήταν ένα παιχνίδι με την Λάρισα στην Τούμπα, στο οποίο τον έριξε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Παράσχος, με σκορ 1-3, για να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια από την ήττα από την τότε ομάδα του Γιώργου Δώνη…