«Μας βοήθησε…ο Τούντορ»

Ο Mαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στον Arena fm 89,4 και επισήμανε εκ νέου την βοήθεια, που προσέφερε ο Τούντορ με τον σχηματισμο, που επέλεξε!

Είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πανιωνίου :

“Είναι ωραίο συναίσθημα να σε χειροκροτεί ο αντίπαλος. Η ομάδα παίζει καλά. Εκτιμά ο κόσμος το ότι αγωνιζόμαστε με 11-12 παίκτες. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο, μπήκαμε με θράσος. Δεν περιμέναμε πίσω, έπρεπε να βάλουμε γκολ. Μας λείπει η εμπειρία, αλλά ήμαστε ανταγωνιστικοί. Μπαίνουμε και κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση με τον ΠΑΟΚ βαθμολογικά, αυτό κάτι λέει.

Μας βοήθησε και ο σχηματισμός που είχε ο αντίπαλος προπονητής. Δεν περιμέναμε τον Κλάους δεξιά και τον Πέλκα αριστερά. Δεν έχουν χαρακτηριστικά παικτών γραμμής, έχουν άλλα χαρίσματα. Δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Η αλλαγή του σχηματισμού στο β’ ημίχρονο, βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε ρόλο και η δική μος κούραση.

Ο Χατζηισαϊας νομίζουν ότι επειδή είναι ψηλός, είναι κι αργός. Είναι πολύ γρήγορος δεν μπορείς να τον περάσεις στο ένας με έναν. Αν συνεχίσει να δουλεύει, θα φτάσει ψηλά.

Έχει πολλά ακόμα να βελτιώσει. Αυτό είπαμε και μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια. Επειδή έπαιξε δυο παιχνίδια δε σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάσει. Πρέπει να βελτιώσει τη μεγάλη του πάσα.

Αμυντικός τόσο καλός σε ταχύτητα στο ένας εναντίον ενός δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα”.