«Το προβάδισμα ο Ηρακλής στο ντέρμπι»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηρακλή και ΠΑΟΚ, Εμπενίζεν Χάγκαν έχρισε φαβορί τον Ηρακλή για το ντέρμπι της Τούμπας λόγω τις παρουσίας πολλών Ελλήνων στο ρόστερ του που ξέρουν τι σημαίνουν τέτοια παιχνίδια. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metopolis»:

«Μακάρι να δούμε ένα καλό ντέρμπι. Το προβάδισμα το έχει ο Ηρακλής γιατί έχει Έλληνες, παιδιά που ξέρουν την σημασία του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ηρακλής, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν επαγγελματίες που κάνουν την δουλειά τους και ότι βγει. Στον Ηρακλή ξέρουν ότι αν μπουν μέσα και χάσουν με κατεβασμένα τα χέρια θα τους κυνηγήσει ο κόσμος και αυτό είναι πλεονέκτημα για την ομάδα» τόνισε αρχικά ο Γκανέζος.

Επίσης μιλώντας για την φετινή εικόνα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, ο Χάγκαν είπε: «Ο Ηρακλής φέτος πρέπει να κοιτάξει να σταθεροποιηθεί και τίποτα άλλο. Οι παίκτες του έχουν κάνει υπερπροσπάθεια μέχρι στιγμής. Πήρε και μεταγραφές, για τον Μοντέιρο δεν ξέρω τι να περιμένω αλλά τον Λεοζίνιο τον ξέρουμε. Η ομάδα μόλις ανέβηκε και δεν έπρεπε να ανοιχτεί οικονομικά. Πήρε 2-3 παίκτες εκεί που χρειαζόταν ενίσχυση. Ο κόσμος πάντα απαιτεί και καλά κάνει αλλά βάση λογικής πρέπει να δουν που ήταν ο Ηρακλής πριν δύο χρόνια. Αν είχε έναν μεγαλομέτοχο με μεγάλη οικονομική δυνατότητα που μπορούσε να πάρει όποιον θέλει τότε εντάξει, αν και για μένα και αυτό είναι λάθος. Για μένα πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί και έπειτα να κοιτάξει το μέλλον».