Η ΑΕΚ (ξανά) για Γεωργιάδη!

Η ΑΕΚ «φλερτάρει» εκ νέου με τον Γιώργο Γεωργιάδη, όπως έκανε και το 2011 όταν έφτασε μια ανάσα από την απόκτησή του, αλλά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να πείσει πρώτα τον συχωρεμένο Πέτρο Θεοδωρίδη και στην συνέχεια τον ποδοσφαιριστή για να υπογράψει, τότε, τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο Γεωργιάδης ξαναμπήκε στο «κάδρο των επιλογών» της ΑΕΚ, καθώς  πρόκειται για μία περίπτωση που εξετάζουν με ενδιαφέρον, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της «Ώρας των Sπορ». Ο 26χρονος χαφ είναι αλήθεια, πως μετά τον πρώτο χρόνο του στην Τούμπα μπήκε στα… αζήτητα για τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν αυτός που του έδωσε πολλές ευκαιρίες, με τον Ρουμάνο στον πάγκο έκανε  άλλωστε το καλύτερο του ματς μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν κόντρα στην Τότεναμ, αλλά ούτε ο Δώνης, ούτε ο Στέφενς τον πίστεψαν.

Ο συνονόματός του προπονητής του ΠΑΟΚ εσχάτως άρχισε να του δίνει εκ νέου χρόνο συμμετοχής, αλλά καμία κουβέντα δεν έχει γίνει μέχρι τώρα με τους ανθρώπους της διοίκησης για ανανέωση του συμβολαίου του.

Σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική παρουσία του ως το τέλος της σεζόν, από τις οικονομικές απαιτήσεις που θα προβάλλει (ακόμη και στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη πολύ δύσκολα να έχει ετήσιο συμβόλαιο, όπως τώρα, με απολαβές κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ!), αλλά και τις όποιες προτάσεις έχει από Ελλάδα ή εξωτερικό.