Δύο συν δύο συλλήψεις στη Μίκρα

Δυο άτομα συνελήφθησαν ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο επιπλέον άτομα, τα οποία εμπλέκονται στη διάπραξη αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητική εκδήλωση, που έλαβε χώρα χθες (13-02-2016).

Πρόκειται για τέσσερα άτομα ηλικίας 18, 20, 25 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών», «απλή σωματική βλάβη», «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «Νόμου περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 13-02-2016 κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα χειροσφαίρισης γυναικών, στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα-3, ομάδα ατόμων, αφού εισήλθε στο εσωτερικό, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν σε φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον εν λόγω αγώνα και προκάλεσαν φθορές.

Από την αστυνομική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών, ο οποίος και κατείχε ρόλο οργανωτή των προαναφερόμενων γεγονότων, ο παραπάνω 25χρονος, ο οποίος αναζητείται.

Επίσης, έξω από την παραπάνω αθλητική εγκατάσταση, έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ ατόμων, από την οποία προέκυψε η σύλληψη δύο ημεδαπών (του 18χρονου και του 20χρονου), από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.