Οργανωμένοι : «Μικραίνει ο ΠΑΟΚ, λάθος δρόμο ο Σαββίδης»

Μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ πήραν θέση γι΄ αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα τους και έστειλαν τα μηνυματά τους.

Μεταξύ άλλων, επισήμαναν ότι τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα δεν ήταν οργανωμένα και τόνισαν ότι στηρίζουν τον Σαββίδη, αλλά θεωρούν ότι έχει πάρει λάθος δρόμο και δεν μπορούν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ να μικραίνει.

Είπαν μεταξύ άλλων :

«Εμείς στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι μαζί μας με τις πράξεις του, όπως έκανε για παράδειγμα με την πληρωμή των χρεών, όταν είναι μαζί μας ανεβάζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να τον ξεφτιλίζει όπως έγινε με άλλες ομάδες που υποβιβάστηκαν για να τις αναλάβουν παράγοντες, εμείς θα είμαστε μαζί του.

Κανείς δεν απαξίωσε τον Σαββίδη. Δεν μπορούμε όμως να τον αφήσουμε να ολισθαίνει. Έχει πάρει λάθος δρόμο. Πονάμε με την ομάδα μας που μικραίνει και αυτό του δείχνουμε. Κριτική κάνουμε και θα κάνουμε. ΠΑΟΚτσήδικα, κλειστά και χωρίς διαρροές. Και θα την βρούμε την άκρη. Ότι έγινε χθες, δεν ήταν οργανωμένο. Ότι έγινε, έγινε αυθόρμητα, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε καλούπι και κλουβί»