«Δε φέρεται έτσι ο ΠΑΟΚτσής»!

Η είδηση «πάγωσε» τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Βέροια ένας τυφλός οπαδός του Δικέφαλου, ο Στέλιος Ιωαννίδης, ο οποίος έχει πολλά χρόνια διαρκείας στη Θύρα 5, δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε από κάποιους άλλους οπαδούς που πήδηξαν από τη Θύρα 4, επειδή αντέδρασε στις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου στην αλλαγή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Στην σημερινή έκδοση των «ΣΠΟΡ» φιλοξενείται συνέντευξη του Στέλιου Ιωαννίδη, που δεν δίστασε να μιλήσει για το θλιβερό περιστατικό, ενώ ζητάει και από τον οπαδό που του επιτέθηκε να συναντηθεί και να μιλήσει μαζί του!
«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι παλικάρια. Δε φέρεται έτσι ο ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να επιτεθεί αδερφός σε αδερφό όπως έγινε», τόνισε στα ΣΠΟΡ και εξιστόρισε το περιστατικό όπως έγινε:

«Ημουν μόνος μου στη Θύρα 5 σχετικά κοντά στη Θύρα 4. Οταν έγινε η αλλαγή του Σαλπιγγίδη περίπου στο 70’ ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες από τη Θύρα 4. Οχι από όλη την κερκίδα, αλλά από μερίδα… Αυτό είναι κάτι στο οποίο διαφωνώ κάθετα! Μπορεί κι εγώ να μην γουστάρω τον Σαλπιγγίδη ή κάποιον άλλο παίκτη της ομάδας, αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και παίζει, δεν μπορείς να τον βρίζεις μέσα στην Τούμπα. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εμένα με σταμπάρανε κάποιοι από τη Θύρα 4 επειδή αντέδρασα στις αποδοκιμασίες τους. Δεν ήμουν ο μόνος που αντέδρασα, αλλά όταν πήδηξαν τα κάγκελα και ήρθαν στη Θύρα 5, εμένα βρήκαν πρώτο. Ενας με έσπρωξε και με έριξε κάτω! Νόμιζα ότι ήταν κάποιος φίλος μου που μου έκανε πλάκα και του είπα: καλά στο 70’ με θυμήθηκες; Δεν πήρα απάντηση αλλά άρχισα να δέχομαι μπουνιές και κλοτσιές! Εχω τρία καρούμπαλα από τα χτυπήματα που δέχθηκα. Ηρθε ένας γιατρός, ο Γρηγόρης, μου έβαλε πάγο και άρχισε να με ρωτάει κάποια πράγματα για να δει αν είμαι καλά και αν είχα συναίσθηση του χώρου και του χρόνου. Μέχρι να γίνουν αυτά, αυτός ή αυτοί που μου επιτέθηκαν είχαν φύγει… Αυτοί που με ξέρουν έλεγαν σε εκείνους που μου επιτέθηκαν ότι είμαι τυφλός. «Και που να το ξέρουμε αυτό, ότι είναι τυφλός;», απάντησαν. Δεν ήταν ένας… Αλλοι λένε ότι ήταν 4-5, άλλοι ότι ήταν καμιά δεκάρια. Εγώ δεν βλέπω και δεν μπορούσα να ξέρω πόσοι ήταν αλλά μετά έκαναν πίσω. Κατάλαβαν ότι είχαν κάνει μεγάλη γκάφα».

«ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΑΛΛΑ…»
Ο Στέλιος Ιωαννίδης συνεχίζοντας τόνισε: «Θεωρώ απαράδεκτο να αποδοκιμάζεται μέσα στην Τούμπα παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είτε είναι ο Σαλπιγγίδης, είτε οποιοδήποτε άλλος. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εγώ δε γουστάρω τον Κατσουράνη. Μέσα στην Τούμπα ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό. Από έξω; Κάποια φορά που τον είχα πετύχει έξω του είχα πει ότι είναι… χανούμι! Αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον σέβομαι…».

«ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ»
Κοντά στον Στέλιο Ιωαννίδη έσπευσαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο Ηλίας Γεροντίδης. «Μου είπαν ότι θα βρουν αυτόν που μου επιτέθηκε. Εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω την αστυνομία. Αλλά θέλω αυτόν που με κτύπησε να έρθει μπροστά μου όταν θα είναι ξεσούρωτος και ξεμαστούρωτος να δω πώς θα με αντιμετωπίσει. Μόνο αυτό θέλω. Οσο και να προσπαθήσουν κάποιοι, εγώ την άποψή μου θα την λέω ακόμη και να με ξαναχτύπησουν. Και θα παίρνω διαρκείας, και στο γήπεδο θα πηγαίνω».