Η επίσημη θέση και η… καταγγελία της ΠΑΕ Ηρακλής

Νωρίς το μεσημέρι κυκλοφόρησε η είδηση περί επιβολής ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΠΑΕ Ηρακλής από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, σε περίπτωση που δεν πληρωθούν 7.300 ευρώ στον πρώην παίκτη της ομάδας, Μπίνο Μπάμπα.

Πριν από λίγο ο μεγαλομέτοχος, Σπύρος Παπαθανασάκης, τοποθετήθηκε επ’ αυτού στην ΕΡΤ 3 και ήταν καθυσηχαστικός: «Γνωρίζουμε καλά το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο παίκτης έχει πάρει ήδη κάποια χρήματα από πέρσι. Θα το λύσουμε σύντομα. Να μην ανησυχεί καθόλου ο κόσμος. Όπως προείπα, θα δώσουμε λύση σύντομα και σε αυτό το θέμα».

Λίγο νωρίτερα μάλιστα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσσάνδρου, ουσιαστικά κατήγγειλε ότι ο παίκτης δεν πληρώθηκε, επειδή ο λογαριασμός τράπεζας που δόθηκε, δεν ανήκει στον Μπάμπα, αλλά σε εκπρόσωπό του.

Είπε στον Arena FM: «Ο Μπάμπα είχε έναν λογαριασμό μισθοδοσίας αλλά έχει φύγει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ενεργός και θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα. Ο παίκτης ενημερώθηκε ότι έπρεπε να προσκομίσει έναν λογαριασμό και τελικά εμφανίστηκε ένας λογαριασμός που αντιστοιχούσε σε εκπρόσωπο του. Θέλαμε μια επιβεβαίωση αλλά τώρα πια είναι μονόδρομος και θα μπουν αναγκαστικά εκεί τα χρήματα για να είναι καλυμμένος ο Ηρακλής. Εμείς προσπαθούσαμε καλόπιστα να εξυπηρετήσουμε ένα παιδί να πληρωθεί αποτελεσματικά. Το ποσό είναι αστείο, φυσικά και θα το δώσει ο κ.Παπαθανασάκης»