Ας λένε ότι θέλουν οι… Μαρούπες. Είναι απλά μια γνώμη…

 

Επειδή λοιπόν ο Άρης αγωνιστικά έχει καθαρίσει την μπουγάδα, λογικό είναι πλέον το ενδιαφέρον να στρέφεται στο κομμάτι της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Και είναι αλήθεια πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν «φωνές» που, λένε ότι «χτυπούν το καμπανάκι», «προειδοποιούν» και «προτρέπουν». Κι αφήστε τον κόσμο να τρελαίνεται. Ξανά…

Ξεκαθαρίζοντας από την αρχή. Αγγίζει το όριο του εγκλήματος ότι, από πέρσι κιόλας, δεν έτρεξαν οι διαδικασίες της εκκαθάρισης και πλέον στον Άρη «παίζουν» με τον χρόνο. Και η λογική λέει πως δύσκολα θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση μέχρι να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα.

Κι ερχόμαστε λοιπόν, στο ερώτημα: «Θα μπορέσει να παίξει ο Άρης τη νέα χρονιά στη Football League;». Προσωπικά, απάντηση με βεβαιότητα δεν μπορώ να δώσω. Με την λογική ότι και το καλοκαίρι η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη ένα βράδυ άλλαξε τον ΚΑΠ και τελικά οι «κίτρινοι» δεν ανέβηκαν.

Επειδή μας έχουν μάθει ότι… πουλάει το αίμα και η τρομοκρατία, αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα στον Άρη. Και προφανώς η αναφορά δεν αποτελεί «καρφί» για τους δημοσιογράφους. Υπάρχει κόσμος που εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να τρομοκρατήσει και να βγει ξανά στην επιφάνεια.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Άρη; Σύμφωνα με όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, πρόβλημα δεν θα έχει η ομάδα να παίξει στην Football League, ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Συνέβη με τον Πανσερραϊκό, συνέβη με την Λάρισα. Κι ας λέει το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, το αντίθετο. Είναι η άποψή της και είναι απλά το ένα από μέλη της επιτροπής. Για να μην το τραβήξουμε παραπάνω και σκεφτούμε ότι σε περίπτωση που ισχύσει κάτι διαφορετικό για τον Άρη, τότε ο ερασιτέχνης ή δεν ξέρω εγώ ποιος, αποκτά κάθε δικαίωμα να ζητήσει ποινικές πλέον ευθύνες. Ο νόμος είναι ένας. Και ισχύει το ίδιο για όλους. Τέλος!

Το ιδεατό θα ήταν να τελειώσει η εκκαθάριση. Επειδή όμως δύσκολα θα συμβεί, καλό θα ήταν στον Άρη να συνεχίσουν αυτό που κάνουν. Και δεν χρειάζονται περισότερα στοιχεία περί τούτου. Όπως επίσης και ο εφησυχασμός θα είναι έγκλημα…