Ο Καπνίδης στην… τσίτα και το όνειρο του Καλογέρη

Αντώνης Καπνίδης και Αλέξανδρος Καλογέρης τοποθετήθηκαν στην καθιερωμένη πλέον Media Day του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Οι δύο ποδοσφαιριστές επεσήμαναν την… ανάγκη τους να τελειώσει όσο πιο σύντομα το φετινό μαρτύριο.

Ο Καπνίδης είπε αρχικά: «Είναι ξεκάθαρο πως οι στόχοι μας μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί. Εχουμε καλό προβάδισμα κι ένα παιχνίδι λιγότερο και η πορεία θα είναι ανάλογη μέχρι το τέλος».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του: «Σε ένα βαθμό, είμαι, αλλά δεν είναι σωστό να επαναπαύεσαι, γιατί αλλιώς δεν έρχεται βελτίωση».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει: «Είναι απόφαση του προπονητή. Αυτός επιλέγει το καλύτερο δυνατό σχημα. Εγώ είμαι έτοιμος 100% και όταν μου δωθεί η ευκαρία να παίξω, θα παίξω».

Για την εικόνα του Άρη: «Παίζει σημαντικό ρόλο η διαφορά, αλλά αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι δουλέψουμε πολύ στο διάστημα της διακοπής. Αγωνιστικά δεν μείναμε πίσω, γιατί κάναμε τα φιλικά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται την επόμενη ημέρα: ««Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα την ημέρα κάθε αγώνα και μετά την επόμενη ημέρα. Οταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το σκεφτούμε. Είναι κάτι το οποίο δεν είναι στο χέρι κανενός ποδοσφαιριστή. Δεν μπορεί να το επηρεάσει και δεν μπορεί να αποφασίσει. Εμάς θα πρέπει να μας απασχολεί το αγωνιστικό».

Για το πως νιώθει όταν σκοράρει: «Αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Χαίρεσαι μόνο που φοράς αυτό το σήμα και σκοράρεις».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Καλογέρης, αρχικά είπε: «Εχουμε στόχο ως το παιχνίδι με το Νέστο να κάνουμε το απόλυτο κι εκεί νομίζω ότι θα έχει ξεκαθαρίσει η μπουγάδα. Βέβαια, βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, αλλά καταλαβαίνετρε Βλέπει κάθε παιχνίδι χωριστά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Οσο πιο γρήγορα τελειώει αυτό μαρτύριο τόσο καλύτερο θα είναι για μας και τον κόσμο».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και την επόμενη ημέρα: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε. Εμείς έχουμε ως στόχο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, ειδικα όσο κερδίζουμε».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη: «Σίγουρα χάρηκα, αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Το όνειρό μου είναι να σκοράρω σε ένα γεμάτο Χαριλάου».