«Τελευταίο αντίο» σήμερα στον Παντελή Παντελίδη

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές αποχαιρετούν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία, όπου μεγάλωσε, τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10:00 το πρωί. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Ο αυτοδίδακτος Παντελής Παντελίδης ξεπήδησε μέσα από το YouTube και συγκέντρωσε τη λατρεία στο πρόσωπό του. Τα τραγούδια του έφταναν μέχρι και τα 15 εκατ. χτυπήματα, γεγονός μοναδικό για τα δεδομένα του ελληνικού ίντερνετ.

inner

Θλίψη, πένθος και ατελείωτος πόνος είναι τα συναισθήματα που επικρατούν μετά τον άδικο χαμό του. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην οικογένειά του, με μηνύματα και λουλούδια στο κατάστημα που διατηρεί στη Νέα Ιωνία. Σημειώματα, λουλούδια και κεριά συγκεντρώθηκαν και στο σημείο του δυστυχήματος.

Πηγή: newsbeast.gr