«Ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονα και για την διαιτησία του Σπάθα. Έκανε λόγο για φάουλ που δόθηκαν και που δεν ήταν, αλλά, κυρίως, τόνισε πως η ΑΕΚ έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες (αποβολή Βάργκας)

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Δεν είχε ποιότητα λόγω του αγωνιστικού χώρου. Ανταποκρίθηκαμε καλά στη δύναμη, στις μονομαχίες. Κλειστήκαμε λίγο από τις στατικές φάσεις. Η ΑΕΚ πρέπει να κέρδισε 40 φάουλ. Δεν ξέρω αν ήταν ή όχι, αλλά αυτές οι φάσεις παίζουν ρόλο. Δεχθήκαμε ένα γκολ, ενώ ήμασταν καλύτεροι και μείναμε πίσω στο σκορ. Μια φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Μετά αντιδράσαμε, σκοράραμε κι αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος, σε δυο φάσεις με τον Βέλλιο, θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Δεν έχω παράπονο, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με την προσπάθεια, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι λυπηρό ότι ο καιρός δεν επέτρεψε στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε όμως. Εχουμε πλέον θετική αύρα κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο».

Για την δήλωση του Πογιέτ ότι ο Ηρακλής πήρε έναν βαθμό από την ΑΕΚ: «Ο Ηρακλής έχασε δύο βαθμούς σύμφωνα με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχαν πολλά φάουλ που δεν ήταν και μας έβαλαν στην περιοχή».

Για τον Μοντέιρο: «Εχει ένα χτύπημα στον τένοντα, αλλά δεν είναι σοβαρό. Κι αυτή μια σημαντική λεπτομέρεια. Ότι ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες».

Για την εικόνα της ομάδας: «Βγάλαμε εγωισμό και αυτοπεποίθηση. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το δέσιμο στα αποδυτήρια και τη νοοτροπία νικητή που έχει η ομάδα. Νομίζω ότι η προσπάθεια φαίνεται».

Για τον Λεοζίνιο: «Ο Λεοζίνιο είχε πυρετό τις τελευταίες ημέρες και στις προπονήσεις δεν έδωσε πολλά. Ηταν αδύνατο να ξεκινήσει σήμερα βασικός. Είναι όμως ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει με την ποιότητά του. Είναι σπουδαίο για μένα να έχω στη διάθεσή μου ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Λέο, ο Ρομάνο, ο Περόνε, ο Βέλλιος κ.α.».

Και κατέληξε: «Εκεί που θέλουμε να φτάσουμε κι εκεί που θέλει ο κόσμος θα το διεκδικήσουμε και φέτος».