Τζόρτζεβιτς: “Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Μπάνε”

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στις δηλώσεις του με τα καλύτερα λόγια για τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Πριν από το παιχνίδι μάθαμε ότι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης δε θα παίξουν, κάτι που άλλαξε κάπως το πλάνο μας. Η προσέγγιση ήταν σοβαρή από την αρχή και για αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Το σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε να δώσουμε λεπτά στους παίκτες που θέλαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πολύ σημαντικό για εμάς ήταν ότι βάλαμε πολλή πίεση στη μπάλα, κάτι που μας βοήθησε να καταλάβουμε το πλάνο του ΠΑΟΚ στην επίθεση. Έχουμε πολύ σεβασμό, γιατί έχει παίκτες που παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, Το είχαμε δει στο ΟΑΚΑ που άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Πριν το παιχνίδι, δεν ήμουν ήρεμος, ανεξάρτητα από το αν θα έπαιζαν Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης, αλλά η εξέλιξη του αγώνα ήταν καλή για εμάς»

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς«Είναι μεγάλος θρύλος. Είμαστε φίλοι από 5 χρονών. Είναι από τις πιο παλιές και καλές φιλίες στο χώρο του μπάσκετ. Ξέρω ότι αυτό που κάνει δεν είναι καθόλου εύκολο σε μια δύσκολη κατάσταση και το σέβομαι πολύ. Ο Μπάνε είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχει πετύχει. 19 χρονών είχε παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα εναντίον της Τσιμπόνα του Ντράζεν Πέτροβιτς και έβαλε35 πόντους. Ήρθε εδώ και έκανε σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλωσα βλέποντας την αντιπαλότητα ΠΑΟΚ και Αρη και έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Μπάνε και το τι σημαίνει για το χώρο του μπάσκετ».