Πολύ… σίγουρος είναι ο Σίλβα

Συγκεντρωμένους μέχρι το τέλος της σεζόν θέλει ο Μάρκο Σίλβα τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κάτι που θέλησε να ξεκαθαρίσει στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ στο Europa League.

Εν όψει του σημερινού αγώνα των Πειραιωτών με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη, στο οποίο μπορεί να πανηγυρίσουν το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, και τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε σε αυτό ακριβώς.

«Καταλαβαίνω ποια είναι τα συναισθήματά σας μετά τον αποκλεισμό της Πέμπτης. Παλέψατε, όμως, το παιχνίδι, πολεμήσατε και δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς. Έγιναν λάθη από την πλευρά μας που κόστισαν, αλλά αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη συγκέντρωσης εκείνες της στιγμής. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που έκριναν το παιχνίδι», τόνισε ο 39χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι είστε στεναχωρημένοι, ότι υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει, όμως, να κοιτάξουμε μπροστά, την επόμενη ημέρα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Κυπέλλου και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το νταμπλ, που είναι ο βασικός μας στόχος».