Το φιάσκο με Ντεσπέιν

O Ρολάντο Ντεσπέιν βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη, έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με το ΤΑΠ Αρης, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στο ελληνικό πρωτάθλημα και απλά προπονείται με τους “κίτρινους”, που μετά την περιπέτεια με τα δελτία των έξι νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, έχουν κι άλλο ένα σοβαρό θέμα με την έκδοση δελτίου για τον Κουβανό βολεϊμπολίστα.  

Για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ντεσπέιν και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες (μέχρι τώρα έχει παίξει σε ένα μόλις φιλικό ματς εναντίον της ΜΕΝΤ) θα πρέπει να καταβληθεί στην FIVB  το ποσό των 15.000 ευρώ, χρήματα που δεν υπάρχουν στο ταμείο του ΤΑΠ Αρης, αλλά τα απαιτεί η παγκόσμια ομοσπονδία βόλεϊ από παλιές και νέες οφειλές των “κίτρινων”.

Τα ερωτήματα είναι πολλά γύρω από το θέμα Ντεσπέιν. Πρώτον γιατί η διοίκηση του Αρη προχώρησε στην κίνηση της συμφωνίας μαζί του γνωρίζοντας τις οφειλές της προς τρίτους και δεύτερον γιατί υπέγραψε συμβόλαιο με τον Κουβανό, ου αν θέλει μπορεί να απαιτήσει και να πάρει το ποσό των 20.000, που είχε εξαρχής συμφωνήσει!

Και κάπου εδώ εμπλέκεται και ο… ΠΑΟΚ! Ο “Δικέφαλος” ενδιαφέρθηκε για τον Ντεσπέιν, πριν αυτός υπογράψει με τον Αρη, αλλά ουδέποτε συνέχισε τις επαφές μαζί του από την στιγμή που συμφώνησε με τους “κίτρινους”, ενώ όπως λένε οι άνθρωποι του δεν θα ασχοληθούν ούτε και τώρα καθώς η ομάδα του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Ευρώπης, αλλά και μακριά από την πρώτη τετράδα.