«Υπήρχε συμφωνία με Σαββίδη,περιμένουμε τον ΠΑΟΚ!

Στα όσα είπε στους οργανωμένους φίλους του ΠΑΟΚ στην Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης, απάντησε σήμερα ο δήμαρχος της Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 

Θυμίζουμε πως ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» είχε αποκαλύψει ότι έκανε «πίσω» λόγω της προκαταβολής δέκα ετών που του είχε ζητηθεί από τον δήμο, με το δήμαρχο της περιοχής να απαντάει πως ακόμα και τώρα θέλουν τον  ΠΑΟΚ στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μίσθωμα για την έκταση είχε οριστεί στις 99 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ενώ υπήρχε ο σχεδιασμός να επενδύσει η ομάδα 25 εκατομμύρια ευρώ .

Αναλυτικά τα όσα είπε ο δήμαρχος  της Θέρμης στο «Αθλητικό Metropolis»:

Αυτό είναι γεγονός, αλλά το συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθε εδώ ο κ. Σαββίδης και συμφώνησε με αυτό. Δεν χάλασε για αυτό το λόγο η συμφωνία. Οι λόγοι που καθυστέρησε ήταν το θεσμικό πλαίσιο, αφού δεν μπορούσε να γίνει μακροχρόνια μίσθωση. Έγινε νόμος, πήγαμε σε μακροχρόνια μίσθωση, το ετοιμάσαμε. Ας μας έλεγε ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι δε θέλω να τα δώσω, δε θα υπήρχε πρόβλημα. Η αρχική συμφωνία περιελάμβανε και ένα κολυμβητήριο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και επειδή η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, ζητήσαμε προκαταβολικά τα μισθώματα ώστε να το κάνουμε εμείς. Είμαστε διαθέσιμοι η έκταση είναι εκεί, ξέρουμε τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια. Θέλουμε να έρθει ο ΠΑΟΚ και θα περιμένουμε».