Τα παιδιά είναι και πάλι ανάστατα

* Ντριν, ντριν, ντριν…

* Τα παιδιά από τη μακρινή χώρα της Αφρικής πέρασαν μια δύσκολη βδομάδα και σήμερα έπιασαν από μια ξαπλώστρα στην παραλία, κάτω από τους φοίνικες, πήραν τα iPad, ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις και πήραν τηλέφωνο να μας πουν τα νέα τους. Και τον πόνο τους μαζί.

* Εδώ και καιρό ασχολούνται πάλι με την αγαπημένη τους ομάδα και έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, όταν βέβαια δεν είναι καιρός για ψάρεμα.

* Τα παιδιά είναι ως συνήθως ανάστατα γιατί εκεί που νόμιζαν ότι τα είχαν στρώσει τα πράγματα, ήρθαν κάτι αναποδιές και είναι πάλι στο ψάξιμο.

* Το θέμα του προπονητή τους καίει, αλλά εκεί που πίστευαν ότι βρήκαν την άκρη, ψιλοθόλωσαν όταν ο εκλεκτός τους, τους είπε ότι θέλει ένα εκατομμύριο μπικικίνια, να έχει αυτός το παιχνίδι πάνω του, να έχει μεγάλο μπάτζετ και να κάνει τις μεταγραφές.

* Κι αν τα κάνει όλα αυτός, εμείς τι θα κάνουμε; Θα μαζεύουμε τις καρύδες από την παραλία ή θα βλέπουμε αν κουνιούνται οι βάρκες, αναρωτήθηκαν τα παιδιά. Και δε λες ότι έχουν κι άδικο.

* Στο μεταξύ τα παιδιά έπαθαν και μια χοντρή λαχτάρα προχθές. Να, εκεί που έσκαβαν έναν λάκκο, πήγαν να πέσουν μέσα.

* Την άλλη φορά μάλλον θα προσέχουν.

* Κατά τ΄ άλλα, τα παιδιά είχαν πάει κλασικά για ψάρεμα μέσα στη βδομάδα κι εκεί που ανοίχτηκαν στον Ατλαντικό, τράκαραν, λέει, και κάτι ψαράδες από το Κιλκίς, που ήξεραν τον Βέργο, αυτόν τον σέντερ φορ, που έβαλε ο Μίτσελ αλλαγή στο Μάντσεστερ για να κράξει εμμέσως, επειδή δεν έχει σέντερ φορ, αφού εκεί ότι κάνει ο πρόεδρος είναι σούπερ και δεν κράζει κανένας.

* Τους είπαν μια ιστορία με τον Βέργο που πριν από χρόνια ήταν να πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά έστριψε και πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά είπαμε στα παιδιά να μην ξύνουν πληγές και το αποδέχτηκαν.

* Αφού έπιασαν τις ακαδημίες, τα παιδιά είπαν ότι διάβασαν μια συνέντευξη του προπονητή του Φωκικού, Γιώργου Κούτση, και έμειναν έκπληκτοι με τα κοπλιμέντα που έκανε για τον Γιώργο Γεωργιάδη για το κοουτσάρισμα στο παιχνίδι με τα Γιάννενα, αλλά και τα δημόσια συγχαρητήρια που του έδωσε για τη διαχείριση του αγώνα.

* «Αν ήμασταν εμείς Γεωργιάδης, θα είχαμε προτείνει τον Κούτση για προπονητή στην Κ20 στη θέση του Ίβιτς», είπαν τα παιδιά, που έχουν την ίντριγκα στο αίμα τους.

* Στο μεταξύ, τα παιδιά διάβασαν και την συνέντευξη του Όγιος μετά το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Ζάκυνθο και δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου για την αγάπη του Αργεντίνου τεχνικού για τον μεγάλο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

* Τις προάλλες που είχαν τρακάρει κάτι Αργεντίνους ψαράδες στα ανοιχτά, τους είπαν ότι πιτσιρίκος στην Κόρδοβα της Αργεντινής, ο Γκιγιέρμο διάβαζε για τον Ιβάνοφ και τον Κατσάνη.

* Γενικά τον τελευταίο καιρό, έχει πολύ κίνηση εκεί στα ανοιχτά, όποτε βγαίνουν, και πήρε τα αυτί τους και κάτι κουτσομπολιά, που έλεγαν ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, που χτενίζει στον Βορρά να βρει ταλεντάκια.

* Το ίδιο κάνει κι η ΑΕΚ, που έρχεται.

* Τώρα που είπα «έρχεται», έρχονται και τα παιδιά.

* Τώρα που χαλαρώνουν λίγο με τις δουλειές, ετοιμάζονται να πάρουν τα καίκια και να ανηφορίσουν για τη Μεσόγειο.

* Τα παιδιά έχουν τρέλα μες στο μυαλό και θέλουν να πάνε Καραϊσκάκη την Τετάρτη και μετά θα ανέβουν Θεσσαλονίκη να πανηγυρίσουν.

* Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν και με τον Χρύσανθο να μάθουν πότε παίζει η μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας (Καλαμωτού) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

* Θα έρθουν, που θα έρθουν, λένε, αν θέλουν μπορούν να τους πετάξουν μέχρι το Ναύπλιο, καθώς θα φεύγουν με τα καίκια.

Τα παιδιά απ΄ την Αφρική