Πρωτοβουλία του Ηρακλή υπέρ των προσφύγων

H ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωσή με την οποία γνωστοποίησε την απόφαση της να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα τα δώσει στους πρόσφυγες που είναι στην Ειδομένη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευαισθητοποιημένοι από το δράμα των προσφύγων, στηρίζουμε το έργο και την προσπάθεια της πολιτείας και αποδεικνύουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι μια ακόμα ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια Ιδέα με τεράστια ιστορία, με Κοινωνική και Εθνική παιδεία αλλά και ευθύνη.

Γι αυτό το λόγο θα συγκεντρωθούν και θα σταλούν στην Ειδομένη, όπου αυτή τη στιγμή ο αριθμός των προσφύγων αγγίζει τις 6.000, τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς και φάρμακα.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί στις 8 ή 9 Μαρτίου, ενώ εκπρόσωποι της ΠΑΕ θα παρευρεθούν στην Ειδομένη ώστε να βοηθήσουν στη διανομή των αγαθών.

Η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων, γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα (Παρασκευή 10.00-20.00), ενώ την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιείται έξω απ’ τα γραφεία του «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ» (Θύρα 4).

Όλοι μαζί, θα σταθούμε αρωγοί στο έργο των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και της ΜΚΟ PRAKSIS προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή βοήθεια.
Εκπρόσωποι και των δύο φορέων, θα δώσουν το «παρών» την ημέρα του αγώνα, στο σημείο συγκέντρωσης των προϊόντων.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η εταιρία «ΒΙΚΟΣ», που από την πρώτη στιγμή ήταν θετική στην πρόταση της ΠΑΕ, προσφέρει 4500 μπουκάλια νερού, οι φούρνοι «ALBUS» 300 τσουρέκια, ενώ παράλληλα, αρκετά φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώνονται καθημερινά από φίλαθλο κόσμο που έρχεται στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για να προμηθευτεί το εισιτήριο της αναμέτρησης.

Στήριξε και εσύ την προσπάθεια αυτή.

Ηρακλής είσαι άλλωστε!

Παρακάτω, η αναλυτική λίστα με τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα φάρμακα:

ΤΡΟΦΙΜΑ-ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

1. Ξηρά τροφή – μπισκότα, κράκερς, κρουασάν, φρυγανιές, ξηροί καρποί
2. Γάλα μακράς διαρκείας (όχι ψυγείου, όχι συμπυκνωμένο)
3. Ατομικοί χυμοί μακράς διάρκειας
4. Βρεφικό γάλα σε σκόνη, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, μπιμπερό
5. Ποτήρια, πιρούνια, κουτάλια μιας χρήσης

ΦΑΡΜΑΚΑ

1. Αντιπυρετικά (για ενήλικες και για παιδιά)
2. Αντιφλεγμονώδη
3. Καραμέλες για το βήχα
4. Βιταμίνες